ROWICO Fred plankebord – hvidolieret eg 240x100cm

13.995,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 6722600195377476 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Super flot rustikt plankebord med hvidolieret egetræsbordplade og sorte metalben.

Er det et plankebord, du er på udkig efter, kan det være, at dette Fred plankebord lige er noget for dig. Bordet er fremstillet af en blanding af moderne materialer. Bordpladen er i hvidolieret egetræ, og de elegante ben er lavet af sort pulverlakeret metal. Et flot rustikt plankebord, der fremstår både stilfuldt og sikkert.

Plankebordet kan bruges både som hverdagsbord og som selskabsbord. Bordet indbyder til at dekorere det med store lysestager og flotte figurer. Lysestagerne kan stå på bordet hele døgnet rundt. Det er hyggeligt for familien med lys på bordet, når de forskellige måltider nydes i hverdagen, men bestemt også skønt når man har inviteret gæster på middag.

Du kan også bruge plankebordet i fritidshuset. Så er der plads til, at hele den store familie kan samles omkring bordet når der skal spises, og når der skal sysles med ferieaktivieter af forskellig art.

Dette lækre plankebord kan bruges flere steder i boligen. Her handler det om at placere det, hvor du synes, du får den allerstørste fornøjelse af det.

Yderligere information

Brand

Merchant