Plus Plankebænk, B:38xL:176xH:44cm, sort

1.378,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 5348501094811126 Kategori: Tag:

Beskrivelse

PLUS Plankebænk

Inkl. Varmgalv. Stel. B:38xL:176xH:44cm
Nu er der mulighed for at pifte nyt liv i haven med et plankesæt, for PLUS har nyfortolket den klassiske træbænk, som pryder mange haver landet over.
Resultatet er et bord- og bænkesæt i råt miks af galvaniseret stål og træ, der giver baghjul til det velkendte møbel og udfordrer havens grønne paradis med plankesættet.

Rå og robust plankesæt til haven
Det klassiske havemøbel med bord og bænk har i årtier været samlingspunkt for familiers havefrokoster, grillfester og solstunder.
Pift nyt liv i haven, med en nyfortolkning af den klassiske træbænk og bord, som pryder mange haver landet over. Resultatet er et bord- og bænkesæt i råt miks af galvaniseret stål og træ, der giver baghjul til det velkendte møbel og udfordrer havens grønne paradis.
Planker er basis
Omdrejningspunktet i det nye bord- og bænkesæt er massive planker i trykimprægneret træ. De bliver båret af ben i galvaniseret stål, som giver bord og bænk
et særdeles stabilt udgangspunkt, der sagtens kan håndtere spil, leg og lange grillaftener i gode venners selskab.
Beskyt plankerne
Plankerne bør behandles med træbeskyttelse, og holdes det ved lige, kan bord og bænke stå ude hele året på trods af vejr og vind. Træbeskyttelse fås i masser af farver, så uanset om boligens udtryk er stramt og stilrent eller har knald på farverne, er der mulighed for at give bord og bænke præcis den kulør, som passer familiens stil. Det galvaniserede stål får med tiden en fin grå patina, men kræver ingen vedligehold, selvom møblerne står ude.
Tages møblerne alligevel ind om vinteren, passer bænken perfekt under bordet. Der er nemlig en smule forskel i bord- og bænkeplankernes længde, og det sparer plads i redskabsskur eller garage, så andre ting og sager også kan få husly i den kolde tid.

Yderligere information

Brand

Merchant