Plus bænk/hylde L207x50cm sort

999,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 5348501135020110 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Plus bænk/hylde inkl. beslag og planker 207x50cm grundmalet sort 185640-15
Hjørnebeslag: længde: 74 cm. Højde: 35 cm. Varmgalv.stål 4-5 mm. Passer til 9×9 cm. stolpe (vinkel 40 grader) Bænkebeslag: længde: 51 cm. Højde: 35 cm. Varmgal.stål 4 mm.
Møbelplanker leveres trykimprægneret, grundmalet sort eller grundmalet gråbrun.
“Saml selv” – leveres usamlet
Levers ekskl. stolper, windbreaker, træhegn. Denne vare består af planker og beslag til selve bænken/hylden. Du kan derefter udvide løsningen som du ønsker.

Plus bænk/hylde inkl. beslag og planker 207x50cm grundmalet sort 185640-15 er en rigtig funktionel og holdbar løsning for havebænk og hylder i haven, på terrassen og i din hyggelige gårdhave. Masser af muligheder!

Bænke og hylder spreder hygge helt ind i krogen.
Med de nye hjørnebeslag og brede bænke er der nu mulighed for at indrette en skøn krog med masser af plads til udehygge – eller et par stemningsfulde hylder i højden.
Beslag og planker kan købes separat, så du kan designe nøjagtig den løsning du ønsker.

Rå og robust eller klassisk og romantisk. Uanset om udemøblerne skal understrege boligens stil eller udfordre havens grønne natur, er PLUS klar med en løsning. Samtidig kræver hele paletten af træmøbler kun et minimum af vedligehold for at stå flot hele året. Derfor kan havens møbler bruges til grillhygge om sommeren, kaffehygge i efteråret og som hvilested efter vinterens sneboldkampe.

Denne træbænk/træhylde er grundbehandlet med et vandigt træbeskyttelsesmiddel i tidens farver. Du skal blot afslutte – på en tør overflade – med en ekstra omgang farve, klar olie eller anden passende slutbehandling. Så er dine havemøbler ”godt klædt på” til at modstå det skiftende danske klima.

Yderligere information

Brand

Merchant